Συμμαχία Πολιτών: Παρουσίαση της κυκλοφοριακής μελέτης Δήμου Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Παρουσίαση της κυκλοφοριακής μελέτης Δήμου Μεταμόρφωσης

Εκδήλωση παρουσίασης της κυκλοφοριακής μελέτης του Δήμου Μεταμόρφωσης και των αλλαγών που φέρνει πραγματοποίησε η παράταξη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση.

«Καλέσαμε τη σημερινή εκδήλωση επειδή πιστεύουμε πως οτιδήποτε επιφέρει αλλαγές στη ζωή των κατοίκων της πόλης μας πρέπει να συζητείται μαζί τους, να μην βρίσκονται μπροστά σε τετελεσμένα», είπε στην παρουσίασή του ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, Βασίλης Καραβάκος«Η κυκλοφοριακή μελέτη είναι ένα αναγκαίο εργαλείο σε κάθε σύγχρονη πόλη. Οι προτάσεις της, οι αλλαγές που φέρνει, είναι προτάσεις των ειδικών που τη συνέταξαν μετά από μετρήσεις και εργασία μεγάλου διαστήματος. Σε αυτή τη δουλειά είναι άκρως απαραίτητη η εμπειρία των κατοίκων. Αυτοί ζουν στις υπό μελέτη γειτονιές, αυτοί θα ζήσουν με τις αλλαγές. Είναι σημαντικό λοιπόν να έχουμε την άποψή τους, μετά την παρουσίασή της. Η κυκλοφοριακή μελέτη, σε γενικές γραμμές, αποτυπώνει τις αλλαγές που προκύπτουν, ώστε να διευκολυνθεί η ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας. Για να αποδώσουν οι αλλαγές καλύτερα χρειάζονται ενημερωμένους και συμμάχους τους πολίτες. Το ίδιο χρειάζεται για να αποφύγουμε τα λάθη και τις δυσλειτουργικές αποφάσεις, οι οποίες θα μα συνοδεύσουν για πολλά χρόνια» τόνισε.

Ακολούθησε η παρουσίαση σε αδρές γραμμές των αλλαγών ανά περιοχή και γειτονιά και μεγάλη συζήτηση, όπου διατυπώθηκαν οι προτάσεις ταν εκπροσώπων των συλλόγων και των κατοίκων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Από τους Συλλόγους παρευρέθηκαν:

Εξωραϊστικός Νέας Ζωής η Πρόοδος: ο πρόεδρος, Λευτέρης Παπαδόπουλος
Εξωραϊστικός Σύλλογος Μποφίλια: ο πρόεδρος, Θανάσης Αλωνιστιώτης
Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέα Πνοή: ο πρόεδρος, Δημήτρης Καββούρης
Εξωραϊστικός Σύλλογος Προφήτη Ηλία: ο γραμματέας, Νίκος Ζωγράφος

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση συγκεντρώνει τις παρατηρήσεις για επιμέρους πλευρές της κυκλοφοριακής μελέτης στο symmaxiapolitnmetsis@ gmail.com και στα γραφεία της (Δεληγιάννη 8 Μεταμόρφωση).

Όποιος επιθυμεί μπορεί να δει τι προβλέπει η μελέτη στην ιστοσελίδα της παράταξης ή να τη λάβει σε αρχείο pdf στέλνοντας μήνυμα στην παραπάνω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet