Μάγεψε το κοινό του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης η βραδιά λάτιν & τάνγκο
Πολιτισμός

Μάγεψε το κοινό του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης η βραδιά λάτιν & τάνγκο

Βραδιά latin και αργεντίνικου tango με τη Natalia Petsalis και τον Roman Gomez διοργάνωσε το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η επιτυχημένη, όπως ενημερώνει ο Δήμος, εκδήλωση πλαισιώθηκε από το Τμήμα Χορευτών Latin του ΠΕΑΠ.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επισήμανε σχετικά: «Ήταν πραγματικά μία ξεχωριστή βραδιά με εξαιρετικές μουσικές και χορευτικές ερμηνείες αφιερωμένη στο αργεντίνικο tango και latin. Εξαιρετικό όμως ήταν και το τμήμα latin του ΠΕΑΠ. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την εμφάνισή τους στη σκηνή του Δημοτικού μας Θεάτρου».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, τονίζει: «Βραδιά latin και αργεντίνικου tango, χοροί με ιστορία που τραγούδησε με την εξαιρετική φωνή της η Natalia Petsalis. Μαζί της απολαύσαμε τον εξαίρετο μουσικό Roman Gomez. Στην εκδήλωση συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα latin του ΠΕΑΠ υπό τη διδασκαλία του Τάσου Λάσκαρη και της Ελευθερίας Κατσούρα. Ήταν πραγματικά μία μαγική βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet