Αγώνες τζούντο από το Τμήμα Αθλητισμού
Αθλητισμός

Αγώνες τζούντο από το Τμήμα Αθλητισμού

Στο άθλημα του τζούντο για την απόκτηση ζώνης διαγωνίστηκαν περισσότερα από 70 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου που συμμετείχαν στα προγράμματα τζούντο του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο των επιδείξεων που διοργανώθηκαν με τη λήξη της φετινής αθλητικής χρονιάς.

Τα παιδιά για τις προσπάθειές τους συνεχάρη εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας.

Κατά την έναρξη των επιδείξεων, ο αντιδήμαρχος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους γονείς και συγγενείς των παιδιών και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου και που ενθαρρύνουν τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Οι μικροί αθλητές διαγωνίστηκαν ενώπιον του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και υπεύθυνου απονομής ζωνών Νοτίου Ελλάδας Νίκου Χεκήμογλου, που έκρινε τις ικανότητές τους και τους παρέδωσε τις αντίστοιχες ζώνες. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έλαβαν, επίσης, βεβαιώσεις συμμετοχής.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με τη συμμετοχή και του προπονητή των παιδιών Άρη Γεωργακίλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet