Αθ. Βελής: Σε παραλήρημα η κα Διακολιού σε μια προσπάθεια να βρει ρόλο
Πολιτική

Αθ. Βελής: Σε παραλήρημα η κα Διακολιού σε μια προσπάθεια να βρει ρόλο

«Σε παραλήρημα βρίσκεται η κα Μαίρη Διακολιού, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να βρει ρόλο» σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου Αθανάσιο Βελή, απαντώντας σε ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου στην οποία η σύμβουλος καταλογίζει «σεξισμό» στον δήμαρχο της πόλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση – απάντηση του κ. Βελή:

Σε παραλήρημα η κυρία Διακολιού σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να βρει ρόλο. Αλήθεια από πότε το αυτονόητο «αποκαλείται σεξισμός;»

Σε απάντηση της τελευταίας ανακοίνωσης της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαρίας Διακολιού, ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Αθανάσιος Βελής, έχει να παρατηρήσει τα εξής:

Το πώς αντιλαμβάνεται κανείς τα πράγματα είναι αυτό που τους προσδίδει σεξιστικό ή μη περιεχόμενο. Και εσείς κυρία Διακολιού κάνετε λόγο για σεξιστικά σχόλια όταν εσείς πρώτη μιλήσατε για εικονικές «κοκορομαχίες», και μετά ενοχληθήκατε για τις «κότες» και το « κοτέτσι». Προφανώς καταλάβατε το λάθος σας και προσπαθείτε να το μπαλώσετε, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα. Μην βαυκαλίζεστε κυρία Διακολιού, κανένας δεν έχει ούτε τη θέληση, αλλά ούτε και τη διάθεση να έχει απέναντι σας σεξιστική συμπεριφορά.

Επίσης, είστε εσείς εκείνη που επιλέγετε να διαστρεβλώνετε τις όποιες διατυπώσεις ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, είστε εσείς εκείνη που επιλέγετε να κρατάτε τα αυτιά σας κλειστά στις διεκδικήσεις για τα έργα στην πόλη.

Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να λειτουργείτε ανούσια και όχι προς το συμφέρον της πόλης. Το ίδιο εξάλλου πράττατε και επί Τζανίκου το ίδιο πράττετε και σήμερα από τη θέση της αντιπολίτευσης. Στους διαστρεβλωτές της αλήθειας, όμως, όπως εσείς κυρία Διακολιού, εμείς απαντάμε με έργο. Και δεν δεχόμαστε μαθήματα Δημοκρατίας από αυτούς που δαιμονοποιούν και απαξιώνουν τις έννοιες «πατρίς – θρησκεία – οικογένεια», που καταδίκασαν την πόλη στην ανυπαρξία και στην ανυποληψία, που υπονόμευσαν και υποθήκευσαν το μέλλον της. 

Η ανεπάρκεια του πολιτικού σας λόγου και οι εμμονές σας έχουν κριθεί από τον Μαρουσιώτικο λαό σκληρά, ο οποίος και σας έχει τοποθετήσει στη θέση που σας αρμόζει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet