Άνοιξε ο νέος παιδικός σταθμός του Δήμου Κηφισιάς στη βίλα Μιχλ
Κοινωνία

Άνοιξε ο νέος παιδικός σταθμός του Δήμου Κηφισιάς στη βίλα Μιχλ

Με παιδικές φωνές γέμισε σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, ο νέος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Κηφισιάς, στη βίλα Μιχλ, Κοκκινάκη 5, στην Κάτω Κηφισιά.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, συνοδευμένος από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Παιδικών Σταθμών, Γιάννη Παντελεάκη, υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν τους γονείς και τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται σε αυτόν. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν, ν’ ανταλλάξουν ευχές για τις γιορτινές ημέρες, να μοιράσουν το σχετικό βιβλιαράκι με το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου μας και να απολαύσουν τις λιχουδιές και το χριστουγεννιάτικο σκηνικό που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι στον δημοτικό παιδικό σταθμό.

Ο νέος παιδικός σταθμός είναι ο 11ος του Δήμου Κηφισιάς και ανακατασκευάστηκε με δημοτικούς πόρους. Οι χώροι του κτίσματος διαμορφώθηκαν σε σύγχρονες αίθουσες, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για παιδικό σταθμό. Πρόκειται, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, για «ένα ακόμα σημαντικό έργο στους τομείς της παιδικής μέριμνας, της υποστήριξης της οικογένειας και της διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής σε τοπικό επίπεδο».

Η βίλα Μίχλ έχει περιέλθει στον Δήμο Κηφισιάς από κληροδότημα της Πατρούλας Καμπάνη – Μιχλ και διαθέτει εκτός από το κτίσμα και κήπο περίπου 3,5 στρεμμάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet