Στα χριστουγεννιάτικα bazaar Αγάπης στην Πεύκη η πρ. του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.
Αυτοδιοίκηση

Στα χριστουγεννιάτικα bazaar Αγάπης στην Πεύκη η πρ. του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.

Τα χριστουγεννιάτικα bazaar Αγάπης, Ανθρωπισμού & Δημιουργικότητας στην Πεύκη επισκέφθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017. Η κα Πατούλη παραβρέθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», που φιλοξενούσε το bazaar για καλό σκοπό της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής, ενισχύοντας τη φιλανθρωπική προσπάθεια που επιτελεί η Ιερά Μονή με τον πατέρα Εφραίμ. Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. συνομίλησε με τον πατέρα Εφραίμ και συμφώνησαν σε μια από κοινού συνεργασία για τη στήριξη του μεγαλόπνοου ανθρωπιστικού, ιεραποστολικού και εκπαιδευτικού έργου που επιτελεί η Μονή για τα παιδιά στην Ουγκάντα της Αφρικής.

Το «παρών» έδωσε η κ. Πατούλη και στα εορταστικά bazaar των 3ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων Πεύκης, που διοργάνωσαν με επιτυχία τα προεδρεία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Μέσα σε πνεύμα αγάπης και ειλικρινούς προσφοράς, η κ. Πατούλη αντάλλαξε απόψεις με τους γονείς και μαθητές των Σχολείων, συνεχάρη τους εκπροσώπους των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων για την πρωτοβουλία και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, με υγεία, ελπίδα και αλληλεγγύη.

Στο μήνυμά της η κ. Πατούλη-Σταυράκη τόνισε: «Δίνοντας σημασία στις πανανθρώπινες αξίες που στηρίζουν διαχρονικά την οικογένεια, την κοινωνία και τον πολιτισμό μας, θα φωτίσουμε και το χαμόγελο των παιδιών, που σηματοδοτεί το πολλά υποσχόμενο Αύριο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet