Εγκαινιάστηκε η 1η Εικαστική Έκθεση των μελών της χορωδίας «ΣΥΝΩΔΗΠΟΡΟΙ»
Πολιτισμός

Εγκαινιάστηκε η 1η Εικαστική Έκθεση των μελών της χορωδίας «ΣΥΝΩΔΗΠΟΡΟΙ»

Κλείνοντας μια πενταετή πορεία στο χορωδιακό τραγούδι, η Χορωδία του Β΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων του  ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης «ΣΥΝΩΔΗΠΟΡΟΙ» πρωτοτύπησε με ένα νέο ξεκίνημα, εγκαινιάζοντας το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 την 1η Εικαστική Έκθεση των μελών της χορωδίας, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την καλλιτεχνική έμπνευση των μελών της, τα οποία όχι μόνο τραγουδούν, αλλά και δημιουργούν.

Χρώματα, πινέλα, ξύλα, μέταλλα και διάφορα άλλα αντικείμενα στο χέρι του καλλιτέχνη μεταμορφώνονται σε έργα τέχνης.

Η έναρξη των εγκαινίων έγινε από τον πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) του Δήμου Πεντέλης, Νίκο Τόλιο, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο της χορωδίας και, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, κάλεσε τον δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Η χορωδία, υπό τη διεύθυνση της κας Μαργαρίτας Κοκκινάκη, πλαισίωσε την εκδήλωση με πολύ όμορφα τραγούδια, αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα του κοινού.

Ο δήμαρχος Πεντέλης συνεχάρη τους χορωδούς για τα έργα τους και προσέφερε αναμνηστικό καλλιτέχνημα τιμής ένεκεν για την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης στη μαέστρο της χορωδίας.

Οι παρευρισκόμενοι περιηγήθηκαν στις δημιουργίες των μελών της χορωδίας, οι οποίες αποτελούσαν πραγματικά έργα τέχνης με έμπνευση, φαντασία και μεράκι. Ήταν, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του κ. Ν. Τόλιου, αξιόλογα και μπορούσαν να ανταγωνισθούν έργα επαγγελματιών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, η δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη του Β΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων, Καίτη Μασμανίδου, η υπεύθυνη της Δομής Αιμοδοσίας και του Δ΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων, Αγνή Ζώη, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πεντέλης, Άντα Μπούσουλα, η ιατρός παθολόγος – ογκολόγος και συνεργάτης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πεντέλης Λίνα Σταθοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Άγγελος Παλαιοδήμος, η αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Χρυσούλα Μπάμπου, η διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μελισσίων κα Δούκα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Πεντέλης, Νίκος Καμπέης, η κα Βαρβάρα Πετρίδου από την Ένωση Γυναικών Ελλάδας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών, Χρήστος Κάζος, και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet