10 έτη λειτουργίας, 9 φιλανθρωπικοί χοροί για τον συλλ. Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

10 έτη λειτουργίας, 9 φιλανθρωπικοί χοροί για τον συλλ. Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 9ος φιλανθρωπικός χορός του συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα έσοδα θα διατεθούν, υπό μορφή δωροεπιταγών, σε οικογένειες που προτείνονται από επίσημους φορείς (Δήμος-Εκκλησία).

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση και χάρηκαν ένα κυριακάτικο εορταστικό μεσημέρι με κέφι, χορό, μουσική και ωραίο φαγητό. Επίσης, ευχαριστεί όλους όσοι, μέσα από τον θεσμικό τους ρόλο, ενισχύουν και βοηθούν στις δράσεις του συλλόγου.

Σημειώνεται ότι φέτος ο σύλλογος, στο πλαίσιο του ετήσιου χριστουγεννιάτικου φιλανθρωπικού χορού του, γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αναστάσιος Μαυρίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεωργία Ποριώτου, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Νότα Σοκορέλη, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Γκαραβέλλας, Κώστας Νικολιδάκης, Αντώνης Τσελέντας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Πανταζής και Ευάγγελος Παπανικολάου, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Μαριάννα Μαμαλάκη.

Επίσης, το «παρών» έδωσαν ο πρώην δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δημήτρης Φωκιανός, ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Λυκόβρυση Πεύκη 2020, Παναγιώτης Ιωάννου, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Λυκόβρυσης – Πεύκης, Νίκος Κελέκης, η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, Έλλη Μήτση, ο πρόεδρος του ΚΑΟ Λυκόβρυσης, Θωμάς Καλογεράκος, ο επικεφαλής της ομάδας  «Οι φίλοι της Θένιας», Κώστας Κωνσταντινίδης, οι εκπρόσωποι του συλλόγου Κρητών  «ΤΑΛΩΣ», Άννα Ασπραδάκη, Χρήστος Φωτίδης, Αθηνά Πετρουλάκη, η εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» για τον καρκίνο του μαστού, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων Αττικής, Αθανασία Αρμάου και η εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων, Στέλλα Βερτινάκη.

Τέλος, παρόντες ήταν οι Γιώργης Παπανικολάου, Σταυριανή Στεφάνου, Γιάννης Σίσκος, Αργυρώ Παφίλη, Γιώργος Χρούσος και πολλοί άλλοι.

Ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον «φίλο και συνδημότη» Παναγιώτη Τρύφωνα (κιθάρα – τραγούδι) και τη φίλη Έρη Χατζηστυλιανού (τραγούδι), για την ευγενική τους προσφορά να καλύψουν με ζωντανή μουσική ένα μέρος του χορού του Συλλόγου.

Επίσης, ευχαριστεί το χορευτικό σύνολο από τη σχολή χορού ΕΝΡΥΘΜ Λυκόβρυσης για τη χορογραφία τους στην έναρξη της εκδήλωσης, τον μουσικό και καθηγητή παραδοσιακών χορών Στέφανο Γανωτή, για τις μελωδίες του με το ακορντεόν.

Τέλος, ευχαριστεί όλους όσοι πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά, αλλά και όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση του χορού, καθώς και τη διεύθυνση και το προσωπικό του VIEW HALL, για την άψογη εξυπηρέτηση και διεξαγωγή της όλης εκδήλωσης.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet