Χριστουγεννιάτικη παράσταση μπαλέτου «Καρυοθραύστης ΙΙ»
Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικη παράσταση μπαλέτου «Καρυοθραύστης ΙΙ»

Παρουσιάζεται στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017, για 2η χρονιά, η αγαπημένη χριστουγεννιάτικη παράσταση μπαλέτου «Καρυοθραύστης ΙΙ», του P.I. Tchaikovsky, με τη συμμετοχή 100 χορευτριών, στο Θέατρο Σχολής Μωραΐτη στο Ψυχικό.

Το Στέκι του Παιδιού του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού λειτούργησε και αυτή τη χρονιά ένα δωρεάν χορευτικό workshop για παιδιά, χορευτές και ενήλικες τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, που συμμετέχουν στην παράσταση σε χορογραφίες και διδασκαλία της Patricia Storelli (Royal Academy of Dance RTS,Teaching Dip. Member of Dance Masters of America).

Πρόκειται για μια παράσταση μπαλέτου σε δύο πράξεις και τρεις σκηνές, που ανεβάζουμε στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού μπαζάρ της Σχολής Μωραΐτη στη «Νύχτα Χριστουγέννων», μια εκδήλωση που στηρίζει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με τη μαθητική κοινότητα του Λυκείου, τον Σύλλογο Γονέων και τον Σύνδεσμο Αποφοίτων.

Συντελεστές:

  • Principal dancer, ο Taylor Kindred (Ajkun Ballet της Νέας Υόρκης), που έρχεται ειδικά για τις
    δύο παραστάσεις από τη Νέα Υόρκη).
  • Στον ρόλο της Κλάρας οι ανερχόμενες και ταλαντούχες μπαλαρίνες Δήμητρα Στύπα (Σάββατο) και Αλίκη Γεωργίου (Κυριακή).
  • Στον ρόλο του Καρυοθραύστη ο Κοσμάς Μεταξόπουλος.
  • Πρίγκηπας ο Φίλιππος Ψυχογιός και Μάγος ο Παναγιώτης Τυροπάνης.
  • Μπαλέτο, με τη συμμετοχή 100 χορευτριών από 5 έως 55 ετών!
  • Συμμετέχουν με μπαλαρίνες τους οι σχολές Χορού: Σχολή Χορού «DANCE Φώτης Μεταξόπουλος», Σχολή Χορού «Φωκάς Ευαγγελινός», «i-DANCE» – Βιβέττα Μαθιουδάκη.

Υποστηρικτική ομάδα: Ελένη Αχειμάστου, Σοφία Καπλάνη, Μαρία Ντόκολα, Αντιγόνη Καντόλα, Μυρσίνη Κομπόγιωργα, Δημοσθ. Ζησιμόπουλος, Ελένη Λέων, Joanna Paul, Γεωργία Σμέρου και Έθελ Γιακιντζή.

Οι παραστάσεις θα ανέβουν από τις 18:30 έως τις 20:00 στο Θέατρο Σχολής Μωραΐτη (Αλ. Παπαναστασίου & Αγ. Δημητρίου, Ψυχικό).

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις με αποστολή μηνύματος στο e-mail: [email protected].

Το «Στέκι του Παιδιού» ξεκίνησε το 2012, χρηματοδοτείται από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και αφορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων που στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet