Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Μεταμόρφωσης

Οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και ο Δήμος Μεταμόρφωσης άναψε και φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 στο Σκεπαστό Αττικής Οδού, εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης, μικροί και μεγάλοι, μπόρεσαν να απολαύσουν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ο χώρος είχε επιμελώς  στολιστεί, τα τραπέζια με τα γλυκά και τα κεράσματα είχαν στηθεί από νωρίς και ο ξυλοπόδαρος ξωτικό και οι συνεργάτιδες του ντυμένες με τις στολές τους στα χρώματα του Άι Βασίλη ζωγράφιζαν χριστουγεννιάτικες μορφές  στα παιδικά πρόσωπα.

Η όμορφη εκδήλωση συνεχίστηκε με τις μελωδίες της Φιλαρμονικής, υπό τη διεύθυνση του κ. Πέτρου Αλιστρατλή, και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Καριώτη. Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα απ΄ όλη την Ελλάδα, αλλά και νοσταλγικές νότες από το παρελθόν με αγαπημένες επιτυχίες των Beatles και Mamas & Papas κράτησαν συντροφιά στον κόσμο συμβάλλοντας στο ζεστό, εορταστικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί.

Ο δήμαρχος Μιλτιάδης Καρπέτας, ο οποίος έκανε τη φωταγώγηση του δένδρου μετρώντας αντίστροφα μαζί με τους δημότες, ευχήθηκε σε όλους, προσθέτοντας ότι το άναμμα του δένδρου σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον Δήμο. Τόνισε ότι ο Δήμος, τα στελέχη και το προσωπικό του ετοίμασαν και φέτος ένα εορταστικό πρόγραμμα, κυρίως για τα παιδιά, αλλά και για τους μεγάλους, προτρέποντας, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «να κινηθούμε όλοι στο πνεύμα των ημερών, να δείξουμε την αγάπη μας, την αλληλεγγύη μας σε όλους τους συνανθρώπους μας, για να περάσουμε όλοι μαζί καλές γιορτές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet