Ενθουσίασε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πανερυθραϊκού και της GSA
Αθλητισμός

Ενθουσίασε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πανερυθραϊκού και της GSA

Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση, στο GSA Space Athens, που ενθουσίασε τόσο τους μικρούς, όσο και τους μεγάλους φίλους της ομάδας, η «οικογένεια» του Πανερυθραϊκού αποχαιρέτησε ακόμη μία άκρως δημιουργική αθλητική χρονιά, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τις Ακαδημίες της.

Για περίπου τρεις ώρες, η πανέμορφη έδρα της GSA γέμισε εκατοντάδες χαμόγελα, χαρούμενα πρόσωπα, πειράγματα και πολύ, πολύ κέφι από τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών του Πανερυθραϊκούς, αλλά και τους γονείς τους, που ήταν κοντά τους και βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, διασκεδάζοντας μαζί με τα καμάρια τους!

Μικροί και μεγάλοι ξεναγήθηκαν στους χώρους της GSA, ενημερώθηκαν και προμηθεύτηκαν (με μεγάλες εκπτώσεις) τα προϊόντα της εταιρείας, ενώ παιδιά, γονείς, παίκτες, προπονητές και μέλη του Πανερυθραϊκού έγιναν όλοι μία μεγάλη παρέα, «αποδεικνύοντας ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή ο Πανερυθραϊκός είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Στη γιορτή του Πανερυθραϊκού και της GSA το «παρών» έδωσε σύσσωμο το ανδρικό τμήμα, που αποτέλεσε το επίκεντρο για τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους παίκτες και τους προπονητές. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, οι παίκτες του ανδρικού μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα στους αθλητές των Ακαδημιών και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, την ίδια στιγμή που ο Άγιος Βασίλης έδινε διαρκώς την απαραίτητη χριστουγεννιάτικη νότα με την παρουσία του!

Οι εκπλήξεις, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού μερικοί από τους μικρούς φίλους του συλλόγου είχαν -έπειτα από κλήρωση- την τύχη να πατήσουν τον τάπητα του μίνι γηπέδου μπάσκετ στην ταράτσα της GSA Space Athens και να λάβουν μέρος σε διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια, σε ένα αναπάντεχο happening!

Ξεχωριστή στιγμή, η προβολή βίντεο, στη γιγαντοοθόνη της GSA, με στιγμές του Πανερυθραϊκού από τη χρονιά που μας αφήνει, η οποία «μαγνήτισε» των βλέμματα όλων όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα, οι οποίοι επιβράβευσαν τις προσπάθειες παικτών και προπονητών με ένα δυνατό και αυθόρμητο χειροκρότημα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις κληρώσεις των δώρων, προσφορά της GSA στους φίλους του Πανερυθραϊκού. Η κλήρωση έγινε από τα μέλη της ομάδας (παίκτες, προπονητές, διοίκηση), με τον Δημήτρη Χουχουλή να κλέβει την παράσταση.

Έκπληξη, ωστόσο, επιφύλαξε ο Πανερυθραϊκός και στον πρόεδρο της GSA, Γεράσιμο Παπασπυράτο, καθώς ο Διονύσης Κατσιώτης, εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού, του παρέδωσε μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ανδρικής ομάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet