Αθλήτριες του ΓΣΑΠ τα έψαλλαν στο Δ.Σ. λόγω των ημερών αλλά και του προπονητηρίου
Αθλητισμός

Αθλήτριες του ΓΣΑΠ τα έψαλλαν στο Δ.Σ. λόγω των ημερών αλλά και του προπονητηρίου

Τα κάλαντα έψαλλαν αθλήτριες της ομάδας των μίνι και των προ-μίνι του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής.

Τα κορίτσια του Συλλόγου είχαν προπόνηση στο ανοικτό γήπεδο Μανσούρη την ώρα που είχε αρχίσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οπότε κατευθύνθηκαν προς το δημαρχείο και με τα παραδοσιακά τρίγωνά τους και τις όμορφες φωνές τους έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, στον πρόεδρο του Δ.Σ. και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι δέχθηκαν με χαρά τη διακοπή των εργασιών τους.

Ωστόσο, οι νεαρές αθλήτριες, εκτός από τα κάλαντα, ζήτησαν με… έμμετρο τρόπο να γίνει επιτέλους το προπονητήριο που υπόσχονται οι δημοτικές Αρχές, για να πάψουν να προπονούνται στο ανοιχτό, χειμώνα καιρό. Χαρακτηριστικοί ήταν ο στίχος τους «Ετούτο το Συμβούλιο/απόφαση να πάρει/νέο προπονητήριο/του χρόνου να μας φτιάξει», που το ακολούθησαν τα χειροκροτήματα των παρισταμένων και η εκ νέου δέσμευση του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου ότι θα τακτοποιήσει το ζήτημα.

Τα κορίτσια  της αυτοσχέδιας χορωδίας του ΓΣΑΠ ήταν οι Νάσια Σταμάτη, Μαριλένα Τριανταφύλλη, Ηλιάνα  Μίνκωφ, Μαλένα Δερμιτζάκη, Μυρτώ Μήτση, Μελίνα Κέντρου, Σύλια Λυραντζάκη, Πετρούλα Καφετζή και Αντζελίνα Παγίδα.

Τα κορίτσια συνόδευσαν ο έφορος των μίνι, Σωκράτης Σινάνογλου, ο έφορος των τζούνιορ, Μιχάλης Δερμιτζάκης, οι γονείς Μήτσης και Καφετζής, καθώς και ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ, Γιώργος Καράμπελας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet