Ολοκληρώνεται η Λ. Κύμης μέχρι την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας
Περιφέρεια Αττικής

Ολοκληρώνεται η Λ. Κύμης μέχρι την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

Απελευθερώνεται, με ειδική πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, η επέκταση και ολοκλήρωση της Λεωφόρου Κύμης μέχρι την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Όπως ενημερώνει η αντιπεριφέρεια Βορείου Τομέα Αθηνών, η ολοκλήρωσή της αποτελούσε προτεραιότητα της περιφερειακής Αρχής, με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Καραμέρο να θέτει το ζήτημα στον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών σε σχετική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Ο αντιπεριφερειάρχης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη θετική αυτή εξέλιξη, δήλωσε σχετικά: «Το έργο αποτελεί βασική ανάγκη για τη βόρεια Αθήνα και πρέπει να γίνει με σεβασμό στο περιβάλλον. Η ολοκλήρωσή του πρόκειται να τερματίσει την ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας και να μειώσει διάσπαρτους κυκλοφοριακούς φόρτους, ανακουφίζοντας και αναβαθμίζοντας περιοχές όπως το Μαρούσι, το Ηράκλειο, τη Νέα Ιωνία το Χαλάνδρι, το Ψυχικό, τη Φιλοθέη, τη Μεταμόρφωση, τη Λυκόβρυση και την Πεύκη.

»Ως περιφερειακή Αρχή ζητήσαμε την προώθηση του έργου από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ. Χρήστο Σπίρτζη, συναντήσαμε “ευήκοα ώτα” και ακολούθησε συνεργασία με τον γενικό γραμματέα Υποδομών, κ. Γιώργο Δέδε. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπουμε σήμερα ότι το έργο μπορεί πλέον να προχωρήσει. Θα παρακολουθούμε στενά την εξέλιξή του ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet