Βράβευση εθελοντών καθηγητών και επιτυχόντων μαθητών από τον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

Βράβευση εθελοντών καθηγητών και επιτυχόντων μαθητών από τον Δήμο Βριλησσίων

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, η τιμητική εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών καθηγητών του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης και των πάνω από 200 επιτυχόντων μαθητών που εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας κατά το σχολικό έτος 2016 – 2017.

Ο δήμαρχος, Ξενοφών Μανιατογιάννης, κατά τον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους εθελοντές καθηγητές για την ανιδιοτελή προσφορά τους και συνεχάρη τους μαθητές για τις επιδόσεις τους, ευχόμενος καλή επαγγελματική σταδιοδρομία και κάθε καλό στη ζωή τους.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας, Σοφία Χαντζάρα, αφού τόνισε την ιδιαίτερη σημασία του εθελοντισμού, ευχαρίστησε τους εθελοντές καθηγητές για την τριετή στήριξη τους προς τον θεσμό του ΔΗΚΕΜΕ. Αναφέρθηκε, επίσης, στο σπουδαίο έργο που επιτελούν οι δημόσιοι εκπαιδευτικοί, αλλά και στην καθοριστική  συμβολή των γονέων προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος στόχος των παιδιών τους.

Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή και απένειμαν επαίνους, πλην του δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Κ. Βαφειάδης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κ. Μουζάκης, η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ, Ι. Κυρίτση, η πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής, Γ. Παρασκευοπούλου, ο διευθυντής του 2ου Γεν. Λυκείου, Α. Χρηστάκης και η υποδιευθύντρια του 2ου Γεν. Λυκείου, Α. Χαρίση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet