Δήμος Βριλησσίων: Εξασφαλίστηκε και το υπολειπόμενο τμήμα του Ο.Τ.61
Ποιότητα Ζωής

Δήμος Βριλησσίων: Εξασφαλίστηκε και το υπολειπόμενο τμήμα του Ο.Τ.61

«Εξασφαλίστηκε σε χρόνο ρεκόρ και το υπολειπόμενο τμήμα του Ο.Τ.61 (πρώην tennis club)» όπως τονίζει η διοίκηση του Δήμου Βριλησσίων.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται:

Εξασφαλίστηκε σε χρόνο ρεκόρ και το υπολειπόμενο τμήμα του Ο.Τ.61 (πρώην tennis club)

Ραγδαίες αποδείχτηκαν οι εξελίξεις μετά την πρόσφατη Απόφαση απευθείας αγοράς των περίπου 6.800 τ.μ. εκ των πλέον των 8,5 στρεμμάτων του Ο.Τ.61 από το Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων.

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση της 11ης Δεκεμβρίου προκλήθηκε νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης με επικεφαλής τον δήμαρχο Βριλησσίων, Ξένο Μανιατογιάννη, ύστερα από αίτημα των ιδιοκτητών του υπολειπόμενου τμήματος των 1.610 τ.μ. του επί έτη διεκδικούμενου από τον Δήμο μας χώρο. Οι ιδιοκτήτες ζήτησαν να ολοκληρωθεί κατά τον ίδιο τρόπο και ό,τι αφορά και τη δική τους έτερη (κάθετη) ιδιοκτησία στο ίδιο γήπεδο, δηλαδή να παραχωρήσουν το ακίνητό τους στην -κατώτερη της αντικειμενικής και της εκτιμηθείσας από διαπιστευμένους ειδικούς αξίας- τιμή των 500 ευρώ/τ.μ.

Μετά από όλα αυτά, συνήλθε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βριλησσίων την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, με εισήγηση της δημοτικής Αρχής υπερψήφισης του συνόλου των διαδικασιών απόκτησης ολόκληρου πλέον του αναφερόμενου οικοδομικού τετραγώνου (πρώην τένις κλαμπ) και απόδοσής του στους δημότες των Βριλησσίων. Στη συνεδρίαση αυτή η απόκτηση ολόκληρου του Ο.Τ.61 στηρίχθηκε από τις ίδιες παρατάξεις και ανεξάρτητους συμβούλους που είχαν στηρίξει την ιστορική αυτή εξέλιξη για τα κοινά και τους ελεύθερους δημόσιους του Δήμου Βριλησσίων.

Η λήψη της απόφασης απόκτησης του Ο.Τ.61 αποτυπώνει ανάγλυφα την ισχυρή βούληση και ικανότητα της δημοτικής Αρχής για την απόκτηση του συγκεκριμένου χώρου, αλλά και την αξιοπιστία της στην υλοποίηση προεκλογικών δεσμεύσεών της με συγκεκριμένες πράξεις που σηματοδοτούν το μέλλον της πόλης.

Πάνω από όλα αποδεικνύει ότι η βούληση και οι διαχρονικές διεκδικήσεις ενεργών πολιτών, αυτοδιοικητικών και παρατάξεων βρίσκουν πεδίο δικαίωσης και υλοποίησης, όταν η τοπική κοινωνία μένει πιστή στις αρχές και τους στόχους της και οι αιρετοί εκπρόσωποί της αγωνίζονται και επιμένουν αδιαπραγμάτευτα υπέρ του δημοτικού συμφέροντος και των δημοτών.

Ευχαριστούμε τους δημότες που έδωσαν στο παρόν Δημοτικό Συμβούλιο την ευθύνη και τη δύναμη για την ολοκλήρωση ενός τόσο σημαντικού θέματος, στη δύση του 2017, το οποίο μας δεσμεύει για τη συνέχεια διάφανης, παραγωγικής και δημιουργικής πολιτικής στην πόλη μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet