«Γλυκές» ευχές μοίρασε η δημοτική κίνηση «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή»
Κοινωνία

«Γλυκές» ευχές μοίρασε η δημοτική κίνηση «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή»

Η δημοτική κίνηση «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή» μοίρασε, πριν από μερικές μέρες, μελομακάρονα, σε πολίτες του Δήμου Πεντέλης που αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και βασικές τους ανάγκες, αποδεικνύοντας, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, έμπρακτα τη δέσμευσή της να σταθεί στο πλευρό των πολιτών του Δήμου και να αφουγκραστεί τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, με την πολύτιμη στήριξη και την ευγενική προσφορά του αρτοποιείου – ζαχαροπλαστείου «Οικογένεια Σταυράτη» στα Μελίσσια, τα μέλη της κίνησης «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή», Γιάννης Ζούνης, τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης, ανέλαβαν να παραλάβουν περισσότερα από 15 κιλά μελομακάρονα και να τα διανείμουν, το πρωί της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου 2017, σε οικογένειες του Δήμου.

«Είναι υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από την κρίση. Άλλωστε, για εμάς, η έννοια της αλληλεγγύης δεν είναι για να παραγεμίζει τα ιλουστρασιόν προεκλογικά φυλλάδια, αλλά για να οριοθετήσει τη νέα πορεία που πρέπει ν’ ακολουθήσει συνολικά η Αυτοδιοίκηση. Γι΄ αυτό και δεσμευόμαστε πως η συγκεκριμένη δράση είναι μόνο η αρχή ενός πλήθους πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη είναι πραγματικότητα. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του αρτοποιείου “Οικογένεια Σταυράτη” -οι οποίοι άλλωστε είναι γνωστοί για την κοινωνική ευαισθησία τους- που στάθηκαν συμπαραστάτες μας σ΄ αυτή την πρωτοβουλία και ευελπιστούμε πως στο μέλλον ακόμα περισσότερες τοπικές επιχειρήσεις θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε αντίστοιχες ενέργειες» δήλωσε ο επικεφαλής της κίνησης «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή», Αντώνης Φειδοπιάστης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet