«Ν’ αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που ανήκουν για τον θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου»
Αυτοδιοίκηση

«Ν’ αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που ανήκουν για τον θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου»

Με αφορμή τον θάνατο του εργαζόμενου στον τομέα καθαριότητας στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης Ηλία Ζαγοριανάκου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, έκανε την εξής δήλωση:

«Εκ μέρους της ΚΕΔΕ, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου Η. Ζαγοριανάκου, ο οποίος έδωσε γενναία μάχη να κρατηθεί στη ζωή αλλά την έχασε, μετά το σοβαρό τραυματισμό του εν ώρα υπηρεσίας, τον περασμένο Οκτώβριο.

»Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

»Όλοι οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση και ειδικά όσοι απασχολούνται στον τομέα της καθαριότητας, αξίζουν τον απεριόριστο σεβασμό μας για την ευσυνειδησία με την οποία επιτελούν τα καθήκοντά τους, υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Σε αυτό πλαίσιο είναι επιτακτική ανάγκη πρωτίστως ν’ αποδοθούν άμεσα οι ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα, εκεί που ανήκουν.

Παράλληλα, όμως, απαιτείται η ενίσχυση με τη συμβολή και της πολιτείας, των  όρων ασφάλειας των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας, αλλά και σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες, προκειμένου να προληφθούν ανάλογα δυστυχήματα στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet