Δοξολογία για το νέο έτος τελέστηκε στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων
Κοινωνία

Δοξολογία για το νέο έτος τελέστηκε στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων

Όρθρος, Θεία Λειτουργία και δοξολογία για το νέο έτος τελέστηκε τη Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2018 στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων.

Μετά τη δοξολογία ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού από τον εφημέριο του ναού πατέρα Θεόδωρο. Ο δήμαρχος Πεντέλης, αφού ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται τόσο από πλευράς Εκκλησίας όσο και από πλευράς Δήμου για την, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «ενδυνάμωση και διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και τη στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων» και κάλεσε τους πολίτες να σταθούν δίπλα στην Εκκλησία και στον Δήμο.

Στη δοξολογία και στην κοπή της πίτας παρέστησαν, επίσης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων Σεβαστός Βορέας, η δημοτική σύμβουλος Καίτη Μασμανίδου, ο άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Κωνσταντίνος Καζάκος, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Νικόλαος Δροσάτος και Αθανάσιος Μπάρκας, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Παναγιώτης Μούστρης και Βασίλειος Λάζος, αντίστοιχα, και πλήθος πιστών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet