Μηνύματα αισιοδοξίας στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλ. Ψαλιδίου
Κοινωνία

Μηνύματα αισιοδοξίας στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλ. Ψαλιδίου

Σε ατμόσφαιρα γιορτής και με τις ευχές του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, έκοψαν τα μέλη και οι φίλοι του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου μετέφερε στους παρισταμένους τις ευχές του για το νέο έτος μαζί με τη βεβαιότητα, όπως σημείωσε, ότι το 2018 θα είναι μία πολύ καλύτερη χρονιά για το Μαρούσι. «Ανεξάρτητα από το γενικότερο κλίμα, είμαι βέβαιος ότι για το Μαρούσι θα είναι μία καλή χρονιά. Έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης και πατά σε γερές βάσεις που του επιτρέπουν να αισιοδοξεί για το μέλλον του», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή», Δημήτρης Θεοχάρης, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν,, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Ελένη Βλάχου-ΣταματάκηΔημήτρης Καρλαύτης, Πέτρος Κόνιαρης και Δημήτρης Σμυρνής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet