Εργαζόμενη του Δήμου Κηφισιάς έπιασε τον Τίμιο Σταυρό
Κοινωνία

Εργαζόμενη του Δήμου Κηφισιάς έπιασε τον Τίμιο Σταυρό

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια και πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου 2018 τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος η Θεία Λειτουργία, την οποία παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του Δήμου, καθώς και πλήθος κόσμου.

Στη συνέχεια, οι ιερείς και οι πολίτες κατευθύνθηκαν, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς, υπό τον μαέστρο Φίλιππο Χίο, προς τη λίμνη του πάρκου του Κεφαλαρίου, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Η κα Στεφανία Γεροντάκη, εργαζόμενη του Δήμου Κηφισιάς, δεν δίστασε να βουτήξει στα νερά της λίμνης προκειμένου να πιάσει τον Σταυρό και να πάρει την ευλογία του ιερέα.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κεφαλαρίου Κηφισιάς απένειμε, κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων, στον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, το «Χρυσό Μετάλλιο του Σωτήρος» για την προσφορά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet