Στην τελετή αγιασμού των υδάτων εκπρόσωποι της Ενότητας
Κοινωνία

Στην τελετή αγιασμού των υδάτων εκπρόσωποι της Ενότητας

Στην τελετή του αγιασμού των υδάτων, που έγινε ανήμερα των Θεοφανείων, παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι Αικ. Ψάλτη και Δημ. Κουτσουβέλης. Στη συνέχεια  συμμετείχαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύλλογο Αθμονέων και ευχήθηκαν στους συμπολίτες που συμμετείχαν για την καινούργια χρονιά.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 ο επικεφαλής της παράταξης, Λευτ. Μαγιάκης και η δημοτική σύμβουλος Αικ. Ψάλτη παραβρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου και απηύθυναν τις ευχές τους στον πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.
Στη σύντομη παρέμβασή του, ο επικεφαλής της παράταξης τόνισε «το 2018 να είναι έτος που η χώρα μας δεν θα εμπλακεί στους πολεμικούς ανταγωνισμούς της περιοχής μας και να υπάρξουν μέτρα ανακούφισης για όλους τους πολίτες που πλήττονται από ανεργία και υπερφορολόγηση».

Επίσης, ζήτησε από τον Σύλλογο και τους κατοίκους να επαγρυπνούν, αφού εκκρεμεί  το Π.Δ. «τακτοποίησης» του Mall και να αντιμετωπίσουν μαζί το θέμα που προέκυψε με το κλείσιμο του πεζόδρομου δίπλα από το υπ. Παιδείας, γεγονός που -όπως σημείωσε- δημιουργεί  αρνητικά τετελεσμένα για τη διάνοιξη οδού που θα ανακούφιζε εν μέρει την κυκλοφοριακή επιβάρυνση που δέχεται το Ψαλίδι από τη λειτουργία του «Mall» και των υπόλοιπων εμπορικών κέντρων της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet