Προετοιμασία Δήμου Κηφισιάς για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων
Κοινωνία

Προετοιμασία Δήμου Κηφισιάς για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων

Τις απαιτούμενες προετοιμασίες για την αντιμετώπιση επιπτώσεων από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων έχει ξεκινήσει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος.

Συγκεκριμένα, και όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση:

  • Το Τμήμα έχει μεριμνήσει για την προμήθεια άλατος για την αποπάγωση του οδικού δικτύου. Σάκοι άλατος θα τοποθετηθούν στα ίδια σημεία που είχαν τοποθετηθεί και πέρσι για να τους παραλαμβάνουν οι κάτοικοι και στη διασταύρωση των οδών Καραμανλή και Κοκκιναρά στην Πολιτεία. Στο σημείο θα υπάρχει κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας τόσο για τη διανομή άλατος όσο και για τον συντονισμό του αποχιονισμού του Δήμου.
  • Η Πολιτική Προστασία έχει εκδόσει φυλλάδιο με χρηστικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων τις οποίες και προτρέπει να ακολουθούν οι κάτοικοι της πόλης.
  • Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρης Λιανός, έχει οργανώσει κατά τέτοιο τρόπο τις υπηρεσίες του Δήμου ούτως ώστε αυτός να λειτουργεί σε 24ωρη βάση κατα την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Φυλλάδιο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κηφισιάς
Φυλλάδιο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κηφισιάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet