Επέστρεψε στον ΑΟΠ Κηφισιάς ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος
Αθλητισμός

Επέστρεψε στον ΑΟΠ Κηφισιάς ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Νικόλα Παπαγγελόπουλο.

Ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κηφισιάς, δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στην ομάδα: «Η απόφασή μου να επιστρέψω στην Κηφισιά βασίστηκε στο τι μου έχει προσφέρει η ομάδα τα 7 χρόνια που έχω αγωνιστεί σε αυτή. Αισθάνομαι ότι γύρισα στο σπίτι μου. Οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές και το επιτελείο με κάνουν να αισθάνομαι άνετα. Απολαμβάνω να είμαι σε μία ομάδα όπως η Κηφισιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου».

Ο κεντρικός του ΑΟΠ Κηφισιάς κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά και να βοηθηθώ από αυτούς, έτσι ώστε να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον δεύτερο γύρο, ο οποίος είναι δύσκολος για εμάς. Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μου και στο χέρι τον συμπαικτών μου να προσαρμοστώ άμεσα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει η Κηφισιά εκεί που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια και να δικαιώσω τα άτομα που με επέλεξαν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet