Ένα βήμα από τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ η Αγία Παρασκευή
Αθλητισμός

Ένα βήμα από τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ η Αγία Παρασκευή

Μεγάλο βήμα έκανε η Αγία Παρασκευή στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΣΠΑ νικώντας με 3-2 μέσα στην Πετρούπολη επί του Άρη και πλέον ακόμη και με ισοπαλία στον επαναληπτικό της 31ης Ιανουαρίου 2018, περνά στον τελικό του θεσμού.

Η ομάδα των Βορείων, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11′, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κοβάνη στο 27′, για να πάρει «κεφάλι» στο σκορ στο 37′ με τον Μαυρομάτη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 58′ με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα ο Θανόπουλος, αλλά στο 73′, με μια καταπληκτική αντεπίθεση, η Santa με τον Κοβάνη πήρε τη μεγάλη νίκη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ (Αλέξης Γκεγκλές): Αποστόλου, Λάπα, Παναγιωτίδης, Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Ζήκος (81′ Παούρης), Σιδέρης (45′ Θανόπουλος), Μακρίδης, Κατσής (45′ Κυριαζής – 75΄ Ζουζούλης), Ηλιάδης, Τσάτσα

ΑΓ.  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Τικταπανίδης, Χατζίου, Παναγιωτόπουλος (56′ Μπέκος), Σκλαβενίτης, Βελέντζας, Σκούρας (76′ Παπαευθυμίου), Λαζόπουλος (74′ Ρηγόπουλος), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος, Μπαλατσούρας (63′ Μιχαλόπουλος)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet