Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Μικτής Χορωδίας Αμαρουσίου έκοψε ο δήμαρχος
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Μικτής Χορωδίας Αμαρουσίου έκοψε ο δήμαρχος

Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», παρουσία της αντιδημάρχου Ρένας Χαλιώτη, της προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένης Λέκκα, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Μικτής Χορωδίας, των χορωδών και των μουσικών, στον χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.

Μετά την ευλογία που έδωσε ο πατέρας Ευγένιος του Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, ο δήμαρχος, παίρνοντας τον λόγο, απηύθυνε θερμές ευχές για υγεία, πρόοδο και δημιουργικότητα στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, συγχαίροντας παράλληλα τη Χορωδία για τις επιτυχημένες συναυλίες της και τη δραστήρια συμμετοχή της στα πολιτιστικά δρώμενα και ευχήθηκε το 2018 να είναι μία ακόμη καλύτερη χρονιά.

Ιδιαίτερα συνεχάρη τη μαέστρο Όλγα Αλεξοπούλου, που συνεχίζει, όπως τονίστηκε, επάξια το έργο της καταξιωμένης μαέστρου Τερψιχόρης Παπαστεφάνου, στην οποία κα Παπαστεφάνου αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για υγεία και ευτυχία.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. Πόπη Κάβουρα ευχαρίστησε εκ μέρους της Μικτής Χορωδίας τον κ. Πατούλη για την αγάπη και τη στήριξή του στο έργο της Χορωδίας και του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του.

Οι συμμετέχοντας διασκέδασαν και απόλαυσαν τα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει τα μέλη της Χορωδίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet