Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου έκοψε ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου έκοψε ο Γ. Πατούλης

Στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου και αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους.

Εκ μέρους του σεβασμιότάτου μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έδωσε τις πατρικές ευχές του για το νέο έτος.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου μαζί με τις ευχές του σε όλους για υγεία, ομοψυχία και πρόοδο, συνεχάρη τον Σύλλογο και ιδιαίτερα την πρόεδρο Δήμητρα Τσουκλείδου για την πολύχρονη, όπως τόνισε, και εποικοδομητική συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και τη σημαντική συνεισφορά τους στις κοινωνικές δομές του Δήμου και ευχήθηκε το 2018 να είναι μια χρονιά με περισσότερα χαμόγελα.

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Δήμητρα Τσουκλείδου, ευχήθηκε από την πλευρά της «Καλή Χρονιά» σε όλους, με περισσότερη κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε τυχεροί, γιατί ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη έχει ισχυρές κοινωνικές δομές και μεριμνά για τους νέους και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πολίτης του Δήμου Αμαρουσίου, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστος Καραγιάννης ανέπτυξε το θέμα «Αποκαλύπτοντας εκ νέου τον τάφο του Χριστού».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης το Δ.Σ. του Συλλόγου προσέφερε πλούσια εδέσματα στους παριστάμενους, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Μιχάλης Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet