Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγων & Φορέων ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγων & Φορέων ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

Σε μια σειρά εκδηλώσεων κοπής της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσαν φορείς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετείχε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 ο δήμαρχος παραβρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χρήστος Μωραΐτης» στην κοπή πίτας του Α.Ο. Αστέρας Πεύκης, στην οποία βράβευσε τους προπονητές του Ομίλου Βαρβάρα Βοϊβόδα και Απόστολο Σταυριανίδη για την προσφορά τους, ενώ αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας που έκοψε στους αθλητές και της τις αθλήτριες του Συλλόγου. Ο πρόεδρος του Α.Ο. Αστέρας Πεύκης, Δημήτρης Κασάπογλου, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την παρουσία του και για το ενδιαφέρον του στην επίλυση του προβλήματος της αλλαγής της τέντας του Γυμναστηρίου.

Την ίδια ημέρα ο κ. Μαυρίδης παρέστη, επίσης, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μανόλης Αναγνωστάκης» κάτοθεν του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης.

Στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκαν και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Λυκόβρυσης – Πεύκης της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 παρουσία του δημάρχου και δημοτικών συμβούλων. Την ίδια ημέρα ο κ. Μαυρίδης συμμετείχε στην αντίστοιχη εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης «Εύξεινος Πόντος».

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά αυτό το Σαββατοκύριακο να συμμετέχω σε εκδηλώσεις κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας φορέων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας. Είναι εξαιρετικά θετικό ότι στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη υπάρχουν ενεργοί πολίτες που συμμετέχουν στα δρώμενα της Κοινωνίας των Πολιτών και στα κοινά. Αποτελούν οξυγόνο για τον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet