Στην πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ένωσης Πελοποννησίων ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στην πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ένωσης Πελοποννησίων ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου παρευρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του συλλόγου αίθουσα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, με υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη. Παράλληλα, μετέφερε στους παρισταμένους μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για το 2018.

«Με πίστη, ελπίδα και ενότητα θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας και το μέλλον της νέας γενιάς», σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Επίσης, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου για την αγαστή συνεργασία, επισημαίνοντας ότι η δημοτική Αρχή είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειές του.

Από την πλευρά του, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχήθηκε καλή χρονιά, ευχαριστώντας τον δήμαρχο για την παρουσία του, αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή του σε οτιδήποτε έχουν χρειαστεί.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Θανάσης Βελής, Δημήτρης Σμυρνής, Ευθύμιος Τσίγκας, Πέτρος Κόνιαρης, Θανάσης Βλαχοπιώτης και Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet