Η πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Β.Π. στη βραδιά αλληλεγγύης & πολιτισμού της «Ελπίδας»
Αυτοδιοίκηση

Η πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Β.Π. στη βραδιά αλληλεγγύης & πολιτισμού της «Ελπίδας»

Στη βραδιά τέχνης, πολιτισμού, αλλά και αλληλεγγύης του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στο Κολλέγιο Ψυχικού.

«Θέτοντας την τέχνη και την παιδεία στην υπηρεσία του ανθρωπισμού, η παιδική χορωδία του Κολλεγίου Αθηνών και Ψυχικού και η συμφωνική ορχήστρα του Κολλεγίου Ψυχικού έσμιξαν αρμονικά με τις κλασικές μελωδίες της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, χαρίζοντας ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα. Η εκδήλωση με θέμα «Τα παιδιά είναι η ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον» είχε στο επίκεντρο την ενίσχυση του αγώνα των παιδιών που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο» αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του Ομίλου.

Η κ. Πατούλη συνομίλησε με την πρόεδρο του συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», Μαριάννα Βαρδινογιάννη, την οποία και συνεχάρη για το τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό της έργο, μέσω του οποίοι προσφέρει αποδεδειγμένα «ελπίδα» σε όλα τα παιδιά, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Η προσφορά στον συνάνθρωπο αποτελεί αξία ανεκτίμητη για τη στήριξη του κοινωνικού ιστού, ιδιαίτερα σήμερα που η κοινωνία μας βιώνει την πιο απειλητική έξαρση μιας γενικευμένης οικονομικής, αξιακής και κοινωνικής κρίσης. Αξίζουν συγχαρητήρια στην πρόεδρο του συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ” κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για τη διαχρονικά αξιέπαινη συμβολή της στην προαγωγή των ανθρωπιστικών ιδεωδών και της αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη και τον Πολιτισμό», πρόσθεσε η κ. Πατούλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet