Η Μαρίνα Πατούλη δίπλα στους συλλογικούς φορείς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Η Μαρίνα Πατούλη δίπλα στους συλλογικούς φορείς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Παρούσα στις εκδηλώσεις συλλόγων, σωματείων και οργανώσεων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, ήταν η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές με συνδημότες της.

Τιμώντας την εθιμοτυπική εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, στην αίθουσα «Μανόλης Ανανωστάκης» στην Πεύκη, η κ. Πατούλη αφιέρωσε το κομμάτι της στον πολλαπλό και πολυσχιδή ρόλο της σύγχρονης γυναίκας μητέρας, συζύγου και εργαζόμενης, της μονογονεϊκής και πολύτεκνης οικογένειας, της γυναίκας που συμμετέχει στην πολιτική, στην Αυτοδιοίκηση αλλά και σε κάθε φορέα συλλογικής έκφρασης. Επίσης, συνεχάρη την πρόεδρο του συλλόγου, Βίκυ Μάλαμα, καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ., για τη συμβολή τους στα τοπικά πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα.

Η κ. Πατούλη παραβρέθηκε, επίσης, δίπλα στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπου, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «το 2018 θα είναι έτος εκλογών και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τιμώντας τον ιστορικό του ρόλο, για άλλη μια φορά θα αναλάβει τη σκυτάλη για να βγάλει την ελληνική κοινωνία από τα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα».

Αναφερόμενη στον ρόλο που διαδραματίζει η Αυτοδιοίκηση στις μέρες μας η κ. Πατούλη σημείωσε: «Θέλουμε ισχυρούς και αποκεντρωμένους Δήμους, στη νέα εποχή της “Καλλικρατικής” μεταρρύθμισης, με ενεργό ρόλο και αποδεσμευμένους από οικονομικούς περιορισμούς που θέτει η περιφερειακή διοίκηση στη διαχείριση των χρημάτων τους».

Τέλος, η δημοτική σύμβουλος συνεχάρη τον πρόεδρο της Τ.Ο. Ν.Δ. Λυκόβρυσης – Πεύκης, Βασίλη Γρυλλή, τον πρόεδρο της Β4 ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Αδαμόπουλο, αλλά και όλα τα στελέχη του κόμματος «για την ενεργή συμμετοχή τους στα κοινά του τόπου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet