Γιορτή για τα παιδιά οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Γιορτή για τα παιδιά οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Παπάγου-Χολαργού

Η πρώτη γιορτή για τα μικρά παιδιά των οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Παπάγου – Χολαργού πραγματοποιήθηκε τις μέρες των εορτών με επιτυχία, σε μια πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της αρμόδιας αντιδημάρχου Βίκυς Νικάκη, στο πλαίσιο του μήνα Αγάπης και Αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Δήμος.

Τα παιδιά έπαιξαν, δημιούργησαν, χόρεψαν, τραγούδησαν, με την ευγενική προσφορά της ΧΕΝ Παπάγου – Χολαργού. Επίσης, μοιράστηκαν τα δώρα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της δράσης «Γιορτάζω την ελπίδα» με τη βοήθεια των προέδρων των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων Μαρίας Δημάκου και Κατερίνας Γκούμα, σε συνεργασία με τους διευθυντές και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου.. Εκπρόσωποι των σχολείων και των Συλλόγων τιμήθηκαν από τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, για την πολύτιμη συμβολή τους σε αυτή την προσπάθεια.

«Η χαρά και η ελπίδα στα βλέμματα των παιδιών θα είναι ο οδηγός μας για ακόμα περισσότερες δράσεις» τονίζετα σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet