Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Ο Αστέρας είναι η «ταυτότητα» της Πεύκης
Αθλητισμός

Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Ο Αστέρας είναι η «ταυτότητα» της Πεύκης

Στην πολυπληθή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Αστέρα Πεύκης παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χρήστος Μωραΐτης», στην Πεύκη.

Η κ. Πατούλη συνεχάρη τον πρόεδρο του Αστέρα Πεύκης κ. Κασάπογλου για την εξαιρετική πορεία του συλλόγου, τις διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο στο τραμπολίνο και στον ακροβατικό διάδρομο, καθώς και για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών άθλησης από το έμπειρο, εξειδικευμένο και καταξιωμένο στελεχιακό δυναμικό του.

Στον σύντομο χαιρετισμό της, η δημοτική σύμβουλος επεσήμανε ότι «ο Αστέρας συνδέεται με την ταυτότητα της Πεύκης, καθώς διαχρονικά αναδεικνύει τον Δήμο μας μέσα από τις διακρίσεις των αθλητών του σε επίπεδο πρωταθλητισμού, σε όλο τον κόσμο». Παράλληλα, σχολίασε την «ολιγωρία» της δημοτικής Αρχής για τον εκσυγχρονισμό του χώρου άθλησης, με την αντικατάσταση του πανιού, «ένα πρόβλημα που εξαντλείται σε έωλες υποσχέσεις», προσθέτοντας: «Πρώτη προτεραιότητα για το νέο έτος από πλευράς δημοτικής Αρχής πρέπει να είναι η άμεση αντικατάσταση του πανιού της οροφής. Αρκετά με τα ευχολόγια και τις λευκές επιταγές, η περίοδος χάριτος για τη δημοτική Αρχή τέλειωσε κι αυτό που απομένει είναι η άμεση υλοποίηση των υποσχεθέντων στα αθλητικά  σωματεία του τόπου μας».

Η κ. Πατούλη ευχαρίστησε παράλληλα τον πρόεδρο του Αστέρα για τις χορηγίες συνδρομών που πρόσφερε στη λαχειοφόρο του Ομίλου για την UNESCO Β.Π., με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στις 4 Φεβρουαρίου, τονίζοντας: «Είμαστε δίπλα στον σύλλογο αρωγοί, ως πολίτες αλλά και ως Όμιλος για την UNESCO Β.Π., στηρίζοντας απόλυτα το έργο του και τη διάχυση της φιλοσοφίας του ευ αγωνίζεσθαι. Στο πλαίσιο των κοινωνικών μας δράσεων, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π., σε συνεννόηση με τον σύλλογο,  θα στηρίξει παιδιά ευάλωτων οικονομικά κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας, μέσω χορήγησης υποτροφιών, καλύπτοντας τις συνδρομές στα αθλητικά προγράμματα του Αστέρα. Πρόκειται για πρωτοβουλία που συνδέεται άμεσα με τους σκοπούς και το στρατηγικό πλαίσιο ενεργειών του Ομίλου μας, ο οποίος βρίσκεται καθημερινά δίπλα στην κοινωνία, αφουγκραζόμενος τις πραγματικές ανάγκες που προκύπτουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Πατούλη είχε την τιμή να βραβεύσει την πρωταθλήτρια του Αστέρα Πεύκης Λίλα Κασάπογλου και να αφιερώσει το κομμάτι της σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου «που μας κάνουν υπερήφανους μέσα από την αθλητική τους παιδεία και τις αξιόλογες διακρίσεις που πετυχαίνουν», όπως ανέφερε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet