Εσωτερικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ από το Τμήμα Αθλητισμού
Αθλητισμός

Εσωτερικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ από το Τμήμα Αθλητισμού

Με τη συμμετοχή 20 ενηλίκων και 50 παιδιών ηλικίας 6 ετών και άνω, πραγματοποιήθηκε το εσωτερικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής αθλητικής περιόδου.

Στην κατηγορία παιδιά Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού, το χρυσό μετάλλιο απέσπασε ο Γιώργος Μπενίσης, το αργυρό ο Κωνσταντίνος Αυγερόπουλος, και το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν στην τρίτη θέση οι Αναστασία Μπενίση και Αργυρώ Φακίνου.

Στην κατηγορία παιδιά Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού και Γυμνασίου, το χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Κωνσταντής Σιδερής, το αργυρό ο Κωνσταντίνος Αυγερόπουλος, και το χάλκινο από κοινού ο Κωνσταντίνος Γαγιάτσος και ο Νίκος Μανωλόπουλος.

Στην κατηγορία μαθητές Λυκείου, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ευκλείδης Οικονομίδης, τη δεύτερη θέση ο Γιάννης Κρόιτορ και την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι Κωνσταντίνος Σενής και Πέτρος Ναθαναηλίδης.

Στην κατηγορία ενήλικες, το χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Βασίλης Σταματιάδης, το αργυρό ο Παναγιώτης Φωτάκης, και το χάλκινο ο Νίκος Τσονάκης.

Διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες ως επιβράβευση για τις προσπάθειές τους.

Προπονητής των αθλητών κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου ήταν ο Χρήστος Λεγάντης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet