Ολοκληρώνεται τον Απρίλιο η κατασκευή του νέου Επαγγελματικού Λυκείου Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Ολοκληρώνεται τον Απρίλιο η κατασκευή του νέου Επαγγελματικού Λυκείου Αγ. Παρασκευής

Το υπό κατασκευή από τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» (ΚΤ.ΥΠ.) νέο Επαγγελματικό Λύκειο Αγίας Παρασκευής (πρώην Μπαρμπίκα) επισκέφθηκαν την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 ο δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος και η πρόεδρος των ΚΤ.ΥΠ., Ιωάννα Κοντούλη, συνοδευόμενοι από τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πάνο Γκόνη, τους  προέδρους των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασ. Τραυλό και τον διευθυντή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, Αθ. Φαλούκα.

Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε εξαιρετική πρόοδος των εργασιών, οι οποίες όπως ενημέρωσε ο υπεύθυνος της εργολαβίας, Κ. Καραγιάννης, θα ολοκληρωθούν εντός του προσεχούς Απριλίου. Το υπερσύγχρονο σχολείο των 11.000 τ.μ., με όλες τις απαραίτητες υποδομές (εργαστήρια, θέατρο, υπόγεια πάρκινγκ, γήπεδο μπάσκετ-βόλει, φυτεύσεις πρασίνου, πέργκολες κ.λπ.) θα  υποδεχτεί τα 400 και πλέον παιδιά τον Σεπτέμβριο του 2018.

Στον χώρο υπήρξε, μάλιστα, μια απρόσμενη και ευχάριστη συνάντηση, όπως μας ενημερώνει στο δελτίο Τύπου του ο Δήμος, καθώς ομάδα μαθητών-καθηγητών του Λυκείου μετέφεραν το ψηφιδωτό λογότυπο «1ο ΕΠΑΛ», που δημιούργησαν από σπασμένα κεραμικά και πλακίδια, για να ενσωματωθεί  σε εμφανή θέση στο νέο Σχολείο.

«Η επίλυση του προβλήματος της αποπεράτωσης του ΕΠΑΛ, που ταλαιπωρούσε τη σχολική κοινότητα της πόλης από το 2008, υπήρξε αποτέλεσμα της στενής και ουσιαστικής συνεργασίας της δημοτικής Αρχής και ειδικότερα της αντιδημαρχίας Παιδείας, με την παρούσα διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.», τονίζεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet