Γ. Θεοδωρακόπουλος: Καταγγελία κατοίκων Λυκόβρυσης για λειτουργία εργαστηρίου καφέ
Επιχειρήσεις – Αγορά

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Καταγγελία κατοίκων Λυκόβρυσης για λειτουργία εργαστηρίου καφέ

Εργαστήριο καφέ λειτουργεί στο κέντρο της Λυκόβρυσης το οποίο δημιουργεί προβλήματα σε κατοίκους της πόλης, όπως καταγγέλουν με επιστολή τους στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Βορείων Προαστίων με κοινοποίηση στη δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Τη συμπαράστασή του στους κατοίκους δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση της παράταξής του:

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Είμαστε δίπλα στους κατοίκους της Λυκόβρυσης για το θέμα με το εργαστήριο του καφέ

Μπροστά σε ένα ακόμα πρόβλημα που έχει να κάνει με την ίδια την υγεία τους και την ποιότητα ζωής βρίσκονται οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης. Αυτή τη φορά το κακό προέρχεται από τη λειτουργία ενός εργαστηρίου καφέ στο κέντρο της πόλης (Γρηγορίου Λαμπράκη), το οποίο έπιασε στον ύπνο τη διοίκηση του Δήμου.

Επιστολη – καταγγελία κατοίκων Λυκόβρυσης

Όπως καταγγέλλουν με επιστολή τους, που έφθασε στον Δήμο στις 20 Δεκεμβρίου 2017 (αρ. πρωτ. 18.975) 70 και πλέον περίοικοι «η εντονότατη οσμή καβουρδισμένου καφέ δημιουργεί αφόρητα προβλήματα στην υγεία μας και στην υγεία των παιδιών μας. Ενώ είμαστε καλά, μόλις αρχίζει η έκκληση των μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα υποφέρουμε από έντονο πονοκέφαλο, τάση προς έμετο και αλλεργία. Επίσης και τα ρούχα των παιδιών μας που απλώνουμε μυρίζουν έντονα καβουρδισμένο καφέ. Τις ώρες που λειτουργεί η επιχείρηση δεν τολμούμε να ανοίξουμε τα παράθυρα, ούτε τις πόρτες των σπιτιών μας και συχνά γι΄ αυτόν τον λόγο απομακρυνόμαστε από την περιοχή».

Το θέμα συζητήθηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας  Λυκόβρυσης παρουσία δεκάδων κατοίκων οι οποίοι ζήτησαν από τον Δήμο άμεση κινητοποίηση.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών ήταν παρών στη συνεδρίαση και δήλωσε τη συμπαράσταση της παράταξης και του ιδίου στον αγώνα των κατοίκων. «Με λύπη διαπιστώνω για μια ακόμη φορά ότι η πόλη μας είναι ανυπεράσπιστη στον καθένα. Πριν από λίγο καιρό είχαμε το θέμα των Σχιστηρίων Μαρμάρων που υπερδιπλασίασαν τις εγκαταστάσεις τους χωρίς ο Δήμος μας να κάνει το παραμικρό, απλώς όταν σχεδόν είχε ολοκληρωθεί το έργο… θυμήθηκε να αντιδράσει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet