Πλήθος κόσμου στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Αριστοτέλης»
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Αριστοτέλης»

Συνεστίαση του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στην ταβέρνα «Τα Πεύκα». Η συνεστίαση συνδυάστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση  των μικρών σκακιστών του Συλλόγου για τις επιτυχίες τους.

Πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και χειροκρότησαν τους αθλητές.

Στην εκδήλωσή παρευρέθηκαν: ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Νότα Σοκορέλη, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, η πρόεδρος ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη,  οι δημοτικοί σύμβουλοι και πρ. αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Πανταζής και Ευάγγελος Παπανικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρ. δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, πρώην πρόεδρος ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ και νυν πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, Δημήτρης Κατραμάδος πρώην αντιδήμαρχος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κανέλος.

Από συλλόγους και φορείς του Δήμου παρευρέθηκαν: ο κ. Μακρυνιώτης – Α.Ο. Πεύκης Μπάσκετ, ο κ. Κελέκης – Ένωση Γονέων, ο κ. Αδαμίδης – Σύλλογος Γονέων 2ου Λυκείου, κ. Μάλαμα – Σύλλογος Γυναικών, κ. Γαζεπίδης – Σύλλογος Μικρασιατών «Ιωνία», κ. Μήκας – Σύλλογος «Η Πεύκη», κ. Γρυλλής – Τ.Ο. Ν.Δ. και κ. Ιωάννου Δημοτική Κίνηση Λυκόβρυση-Πεύκη 2020.

Με ανακοίνωσή του  Σύλλογος τους ευχαριστεί, καθώς επίσης ευχαριστεί τους επίσημους, αλλά και ανώνυμους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς που διεξήχθη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet