Έφυγε από τη ζωή η «ψυχή» της Θεατρικής Σκηνής Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή η «ψυχή» της Θεατρικής Σκηνής Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Συλλυπητήρια για τον θάνατο της υπεύθυνης της Θεατρικής Σκηνής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής Βάσως Παπαθεοδώρου-Μπελίτση εκφράζει η διοίκηση του Δήμου.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται: «Η Βάσω Παπαθεοδώρου-Μπελίτση μας άφησε χθες για τη γειτονιά των αγγέλων. Τα 40 χρόνια προσφοράς στον Πολιτισμό της πόλης, η ζωή και η ενέργεια που έδωσε στην Θεατρική Σκηνή του Δήμου –ως υπεύθυνη της Σκηνής– τα χαμόγελα και οι συγκινήσεις που προσέφερε, θα την κρατήσουν για πάντα στη μνήμη των Ηρακλειωτών, αλλά και όσων είχαν την τύχη είτε να συνεργαστούν μαζί της, είτε να παρακολουθήσουν τη δουλειά της».

«Ήταν μια γυναίκα δραστήρια, ένας υπέροχος άνθρωπος. Εντελώς ξαφνικά, έφυγε για το μακρύ ταξίδι αφήνοντας, όμως, πίσω ανεξίτηλο το στίγμα της στον Πολιτισμό της πόλης. Το έργο και η κληρονομιά της θα συνεχιστεί», δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Η Βάσω Παπαθεοδώρου-Μπελίτση διατηρούσε την ευθύνη της παραγωγής και της σκηνοθεσίας των παραστάσεων της Θεατρικής Σκηνής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής από τη δεκαετία του 1980 έως και σήμερα. Σε αυτές τις τέσσερις δεκαετίες συνεργάστηκε με επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς, ανεβάζοντας έως και δύο παραστάσεις κάθε χρόνο, των μεγαλύτερων Ελλήνων και ξένων θεατρικών συγγραφέων, και συμμετέχοντας στα πολιτιστικά φεστιβάλ τόσο του Δήμου Ηρακλείου, όσο και λοιπών διοργανώσεων. Δραστήρια ως το τέλος, για τη φετινή σεζόν ετοίμαζε το «Δεν είμ΄ εγώ» του Ξενόπουλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet