Τμήματα παιδικού Flamenco και Flamenco ενηλίκων στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού
Πολιτισμός

Τμήματα παιδικού Flamenco και Flamenco ενηλίκων στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού

Με δύο ακόμη τμήματα για παιδιά και ενήλικες εμπλουτίζονται τα καλλιτεχνικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, με στόχο να προσφέρει στα παιδιά και στους ενήλικες ψυχαγωγία και άθληση, δημιουργεί δύο ακόμη καλλιτεχνικά τμήματα.

Ειδικότερα, δημιουργεί:

  • Το τμήμα παιδικού Flamenco για ηλικίες 6-12 ετών.
  • Το τμήμα Flamenco ενηλίκων αρχαρίων.

«Το παιδικό Flamenco βοηθάει στην ανάπτυξη της ευστροφίας, της αυτοπεποίθησης, της μουσικότητας, της θεατρικότητας, της φυσικής κατάστασης, της κοινωνικοποίησης. Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτόν τον πλούσιο και γεμάτο πάθος χορό που θα τα ενθουσιάσει», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο 12:00 – 13:00 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.

Από την άλλη, για το flamenco ενηλίκων (Ισπανικός χορός) σημειώνεται ότι είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να γυμναστείς, αλλά κυρίως να αναπτύξεις στοιχεία όπως η θεατρικότητα, η μουσικότητα, η χορευτικότητα, η συγκέντρωση. Το σώμα μετατρέπεται σε κρουστό όργανο & γίνεται κομμάτι του βασικού συνόλου του flamenco: μουσική-χορός-τραγούδι.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο 12:00 – 13:00 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85), τηλ. επικοινωνίας: 210 8056314, 315.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet