Ενθουσίασε ο «Αρχοντοχωριάτης» στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων
Αυτοδιοίκηση

Ενθουσίασε ο «Αρχοντοχωριάτης» στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων

Μέσα στο γεμάτο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων ανέβηκε την Παρασκευή 19 Ιανουαρόυ 2018 η θεατρική παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης» από το ομώνυμο έργο του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου, από τον Πολιτιστικό και Επιστημονικό Σύλλογο Χαλανδρίου «Αργώ».

Η παράσταση ήταν μια συνδιοργάνωση του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) με τον Δήμο Βριλησσίων, στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Εν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του.

Σκοπός του πολιτιστικού αυτού προγράμματος του Συνδέσμου είναι η ανάδειξη και η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των Δήμων – μελών και φορέων τους, με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση στους δημότες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου και τέως δήμαρχος Χαλανδρίου, Γιώργος Κουράσης, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Σοφία Κορωναίου, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Βριλησσίων και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αλέξης Μαυραγάνης και Κωνσταντίνος Μουζάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου Ευγενία Κατούφα και Κωνσταντίνα Μπούμπα, καθώς και πλήθος κόσμου που απόλαυσε αυτήν την εξαιρετική παράσταση.

Επόμενος σταθμός για τον «Αρχοντοχωριάτη» είναι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, όπου η παράσταση θα ανέβει την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet