Πλήθος κόσμου στην πρωτοχρονιάτικη πίτα των ΚΑΠΗ Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στην πρωτοχρονιάτικη πίτα των ΚΑΠΗ Δήμου Κηφισιάς

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα τέσσερα ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς στην κατάμεστη αίθουσα «Βασ. Γκατσόπουλος» στο δημαρχείο Κηφισιάς την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Παναγιώτης από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά να έχουμε κοντά μας τα μέλη και των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Παίρνουμε όλοι δύναμη από την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή τους στις δράσεις των Κέντρων. Εύχομαι σε όλους η χρονιά που ξεκίνησε να έχει όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Η δημοτική Αρχή καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ώστε να εμπλουτιστούν με νέες και καινοτόμες δράσεις, οι ήδη πλούσιες δραστηριότητες των Κέντρων». Επίσης, ο κ. Θωμάκος ευχαρίστησε το προσωπικό για την αγάπη και τη φροντίδα που προσφέρει στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας.

Σειρά στο βήμα είχαν οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι των ΚΑΠΗ Κατερίνα Καραλή και Σταύρος Ζαπάντης οι οποίοι ευχήθηκαν για την καινούργια χρονιά. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, Σάντυ Πατρινού, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Κασιούρας, Ζέτη Κασιμάτη και Σίσσυ Παπασπύρου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Παντελεάκης, Πόλυ Αστερίου και Χρήστος Καλός, καθώς και η κοινοτική σύμβουλος Λάουρα Αλιπράντη.

Ακολούθησε πολιτιστικό δρώμενο από τα μέλη των ΚΑΠΗ όπου παρουσιάστηκαν μικρασιάτικα έθιμα. Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά από τη Μεικτή Χορωδία των Κέντρων, υπό τον μαέστρο Κωνσταντίνο Στεφάνου και με την εθελοντική συμμετοχή στο πιάνο της Λίλας Καρπαθάκη.

Τα δώρα που αντιστοιχούσαν στα τέσσερα φλουριά ήταν δημιουργίες της Έλενας Αντωνιάδου τις οποίες προσέφερε αφιλοκερδώς και κέρδισαν μέλη των ΚΑΠΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet