Χιλιάδες πολίτες εξυπηρετήθηκαν στο ΚΕΠ Ηρακλείου Αττικής το 2017
Κοινωνία

Χιλιάδες πολίτες εξυπηρετήθηκαν στο ΚΕΠ Ηρακλείου Αττικής το 2017

Χιλιάδες Ηρακλειώτες και μη εξυπηρετήθηκαν για ακόμα μια χρονιά στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, όπως φανερώνουν τα απολογιστικά στοιχεία της υπηρεσίας για το 2017. Οι υποθέσεις που ανέλαβαν και διεκπεραίωσαν οι υπάλληλοι του ΚΕΠ κατά το περασμένο έτος ανέρχονται στις 14.757, διατηρώντας, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, την απόδοση του Κέντρου σε υψηλότατα επίπεδα.

Οι δημοφιλέστερες συνδιαλλαγές στο ΚΕΠ Δήμου Ηρακλείου Αττικής το έτος 2017

Πέραν των «παραδοσιακών» υποθέσεων, στον κύκλο εργασιών του ΚΕΠ συμπεριλαμβάνονται, χωρίς να υπάρχουν επίσημα μετρήσιμα στοιχεία, οι λεγόμενες «εξωτερικές εφαρμογές», όπως η ψηφιακή υπογραφή, οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, ανανεώσεις και βεβαιώσεις κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ, μεταβολές ΑΚΜΑ, απογραφή στρατεύσιμων, ηλεκτρονικά παράβολα κ.ά. Επιπλέον χορηγήθηκαν εκατοντάδες γνήσια υπογραφής, ακριβή αντίγραφα εγγράφων, σφραγίδα της Χάγης, ταυτοπροσωπίες ανηλίκων.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος. δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υπαλλήλους του ΚΕΠ του Δήμου μας οι οποίοι συμβάλλουν αποφασιστικά στο να διατηρούμε την εξυπηρέτηση του πολίτη σε υψηλά επίπεδα, στα επίπεδα που θέλουμε. Μολονότι προσπαθούμε και έχουμε αυξήσει την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση, παρατηρούμε ότι το ΚΕΠ ως γραφείο, ως σημείο προσωπικής επαφής με τον δημόσιο τομέα, παίζει τεράστιο ρόλο στη διευκόλυνση του πολίτη. Γι΄ αυτό σύντομα σκοπεύουμε να λειτουργήσουμε και δεύτερο ΚΕΠ στην πόλη μας, στην περιοχή του Παλαιού Ηρακλείου, για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε ακόμα ευκολότερα, ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας».

Το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής λειτουργεί στον 1ο όροφο του δημαρχείου της πόλης (Στ. Καραγιώργη 2 και Μαρίνου Αντύπα, τηλ. 213 2000285) καθημερινές 8:00-20:00 και Σάββατο 8:00-14:00, ενώ διαθέτει δωρεάν ασύρματο δίκτυο για τους επισκέπτες σε αναμονή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet