Δ. Κωνστάντος: Να απορρίψουμε τη μικροπολιτική
Πολιτική

Δ. Κωνστάντος: Να απορρίψουμε τη μικροπολιτική

Καταδικάζει τη «μικροπολιτική» και τα «χτυπήματα κάτω από τη μέση» ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος, με αφορμή την «κόντρα» που έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη και του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη.

Η κόντρα ξεκίνησε καθώς σε απάντηση προς την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη σχετικά με τον εξωραϊσμό του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης, η  διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σημείωνε ότι «ο Δήμος δεν θα γίνει προτεκτοράτο του Αμαρουσίου». Η ανακοίνωση προκάλεσε την οργή του κ. Γ. Πατούλη, ο οποίος κατηγορεί τον κ. Τ. Μαυρίδη για «έλλειψη “τσίπας” και αγνωμοσύνη».

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Δ. Κωνστάντος κάνει λόγο για «πρωτεύουσα ευθύνη» του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο οποίος, όπως σημειώνεται, «στη διάρκεια της θητείας του έχει ενσυνείδητα επιλέξει, επιτρέψει και ενθαρρύνει συμπεριφορές θεσμικής εκτροπής, απαξίωσης, προσωπικών στοχεύσεων και “συμβολαίων” σπίλωσης και εξόντωσης πολιτικών του αντιπάλων με κάθε μέσο και τρόπο».

Τέλος, ζητεί από τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους Λυκόβρυσης – Πεύκης να «διαφυλάξουν τη θεσμική λειτουργία και διοίκηση του Δήμου» που, όπως επισημαίνει «βρίσκεται σε κίνδυνο, με πρωταρχική ευθύνη του δημάρχου και του “καθοδηγητή του” πρώην δημάρχου Δημήτρη Φωκιανού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet