Γ. Κωνσταντόπουλος: Απλός θεατής των εξελίξεων από την… κερκίδα ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης
Πολιτική

Γ. Κωνσταντόπουλος: Απλός θεατής των εξελίξεων από την… κερκίδα ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

Παρέμβαση στο θέμα που έχει ανακύψει με την επίθεση του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη στην ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, η οποία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, κάνει ο επίσης ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Στην σύντομη, αλλά «αιχμηρή» ανακοίνωσή του, ο κ. Κωνσταντόπουλος σημειώνει ότι ο κ. Μαυρίδης επιχειρεί «ετεροχρονισμένα» και «εναγωνίως» να επιρρίψει τις δικές του ευθύνες σε τρίτους, τονίζει ότι το γήπεδο της Πεύκης θα έπρεπε ήδη να έχει παραδοθεί ανακατασκευασμένο στους δημότες και καταλήγει καλώντας τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης ν’ αφήσει τη «σπέκουλα» και ν’ αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου:

Με σύνθημα «για όλα φταίνε οι άλλοι», ο κ. Μαυρίδης προσπαθεί εναγωνίως, με φτηνές δικαιολογίες και έωλα επιχειρήματα, να καλύψει τις τεράστιες και σωρευμένες ευθύνες που έχει ως δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, για τη θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης. Δεν εξηγείται αλλιώς η καθυστερημένη προσπάθεια διάσωσης της πολιτικής του εικόνας, μέσα από ανούσια επεξηγηματικά αφηγήματα και επικοινωνιακά τερτίπια. Το γήπεδο έπρεπε να είχε ήδη παραδοθεί στους πολίτες, αρκεί ο δήμαρχος να είχε ασχοληθεί, από την πρώτη στιγμή, με σοβαρότητα, σχέδιο και στρατηγική. Τόσο απλά!

Προφανώς και έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, από τον δεύτερο όροφο του δημαρχείου, ατενίζοντας τη θέα που του χαρίζει η αναπαυτική καρέκλα του και ουδόλως νοιάζεται, επί της ουσίας, για την άθλια εικόνα που παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μετακυλίει τις ευθύνες σε άλλους, με τρόπο προκλητικό αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν μη πειστικό!

Ωστόσο, αν δε μπορεί ως δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, εδώ και 4 χρόνια, να εκτελέσει ένα έργο με αρχή, μέση και τέλος, τότε θα ήταν προτιμότερο να είχε αναλάβει τις ευθύνες του κι όχι να τις μεταθέτει ετεροχρονισμένα σε άλλους. Επειδή αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, έχοντας απέναντι του την αγαναχτισμένη κοινωνία, η οποία δεν αντέχει άλλη κοροϊδία, έστω την ύστατη στιγμή να πράξει τα δέοντα για την αθλητική νεολαία του Δήμου μας.

Καλή η σπέκουλα για τις «δήθεν καθυστερήσεις» στο «βαλτωμένο» από υποσχέσεις γήπεδο, της ανεύθυνης και διχαστικής προπαγάνδας και της φτηνής μικροπολιτικής. Έστω την ύστατη στιγμή η δημοτική Αρχή να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσει  κατάματα την πραγματικότητα και όχι να κατασκευάζει οψίμως ευφάνταστα «προτεκτοράτα» προκειμένου να καλύψει τις δικές της αβελτηρίες. Φτάνουμε στο τέλος της διοίκησης του κ. Μαυρίδη και απ’ ότι φαίνεται ο ίδιος ακόμη αναζητά από την κερκίδα τις ευθύνες…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet