Τίμησαν τον Αριστείδη Βότση
Κοινωνία

Τίμησαν τον Αριστείδη Βότση

Στην τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου σε αίθουσα «Αριστείδη Βότση» στη μνήμη του ανθρώπου που υπηρέτησε επί σειρά ετών την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Αμαρουσίου και πρωτοστάτησε στην κατασκευή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αναβρύτων, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Η ονοματοδοσία πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατόπιν σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης σε συνέχεια εισήγησης του δημάρχου.

Μετά την τέλεση του τρισαγίου στη μνήμη του πρόωρα εκλιπόντος Αριστείδη Βότση, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, αναφέρθηκε στη δράση του επί 16 συναπτά χρόνια δημοτικού συμβούλου της πόλης αλλά και στους αγώνες που πραγματοποίησε ώστε η γειτονιά των Αναβρύτων να αποκτήσει το δικό της Δημοτικό Σχολείο.

«Παρ΄ ότι προσωπικά δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω, μέσα από την επαφή με την οικογένειά του, έχω σχηματίσει άποψη για το ήθος και τη δυναμική προσωπικότητα του Αριστείδη Βότση. Με την απόφασή μας αυτή ως Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποτίνουμε φόρο τιμής σε έναν Μαρουσιώτη άνθρωπο της αυτοδιοίκησης που ομολογουμένως είχε αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα συμβάλλοντας μέσα από τις προσπάθειές του στο κοινωνικό όφελος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης» ανέφερε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρόντων της συζύγου του εκλιπόντος Μαρίας Μπερερής, της κόρης τους, συγγενών και φίλων, του διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Δαλαβίκα, και δασκάλων του σχολείου όπως, επίσης, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, και των δημοτικών συμβούλων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και Θανάση Βλαχοπιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet