Δ. Κωνστάντος: Αξιοκρατική η βράβευση του Π. Καμάρα από το ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Δ. Κωνστάντος: Αξιοκρατική η βράβευση του Π. Καμάρα από το ΠΕΑΠ

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 το νομικό πρόσωπο ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής της πίτας του στο Δημοτικό Θέατρο, βράβευσε τον πρώην δήμαρχο Πεύκης, Παύλο Καμάρα, για τη σημαντική συνεισφορά του στον πολιτιστικό τομέα.

Ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- Δημήτρης Κωνστάντος σημειώνει ότι στη σχετική τοποθέτησή του αναφέρθηκε συνολικά στην αυτοδιοικητική παρουσία του κ. Καμάρα την περίοδο 1995-2006, όταν τιμήθηκε τρεις συνεχόμενες φορές από τους συνδημότες του, εκλεγόμενος δήμαρχος Πεύκης. Όπως τονίζει ο δημοτικός σύμβουλος,  σημαντικές υποδομές της πόλης σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν στη διάρκεια της θητείας του κ. Καμάρα, όπως το δημαρχείο, το Δημοτικό Θέατρο, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, σχολικά συγκροτήματα, αγωγοί ομβρίων υδάτων, η ανακατασκευή του σταδίου και άλλα πολλά, «που αναμφισβήτητα τον συνδέουν πρωταγωνιστικά με το υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής που απολαμβάνουμε στην Πεύκη», όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κωνστάντος και προσθέτει:

«Πολιτικά και θεσμικά, είναι σημαντικό και επιβεβλημένο να αναγνωρίζουμε, με ευπρέπεια και δικαιοσύνη, τη θετική συνεισφορά όσων από θέσεις ευθύνης συνέδραμαν στη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας σε όλα τα επίπεδα. Είτε συνεχίζοντας έργα υποδομής που ξεκίνησαν από τον αείμνηστο δήμαρχο Αντώνη Κυδωνάκη είτε ολοκληρώνοντας δικούς του οραματικούς στόχους, ο κ. Παύλος Καμάρας έχει πολλαπλά τεκμήρια που να δικαιολογούν απόλυτα τη βράβευσή του, όχι μόνο ως μια πράξη θεσμικής ευπρέπειας των μεταγενέστερων στο πρόσωπό του, αλλά πρωτίστως ως μια αξιοκρατική επιλογή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet