Κοπή πίτας Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού και Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Κοπή πίτας Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού και Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συμμετέχοντας στην εορταστική εκδήλωση μαζί με το προσωπικό και τα μέλη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) που έχει υπό την ευθύνη της τη λειτουργία των δύο φορέων πολιτισμού του Δήμου.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ, Νίκο Πέππα, και τους δασκάλους του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Δημοτικού Ωδείου για τη συνεχή προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια και τη σημαντική προσφορά τους, όπως είπε, στην προαγωγή του πολιτισμού στο Μαρούσι.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ αναφέρθηκε τόσο στο σημαντικό πολιτιστικό έργο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού όσο και στο φιλανθρωπικό του έργο, καθώς βρίσκεται, όπως επισημάνθηκε, στο πλευρό των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό οι δασκάλες των τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών, Κοσμήματος και Κομποδετικής Σοφία Χατζηγρηγοράκη και Μάρθα Λάζαρη παρέδωσαν σε αδύναμους οικονομικά πολίτες του Δήμου το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στο χριστουγεννιάτικο bazaar των τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών, Κοσμήματος και Κομποδετικής του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση, που ευλόγησε ο πατέρας Λάμπρος Ανδρεάκης, συμμετείχαν, επίσης, η παιδική χορωδία και η ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, όπως και χορευτικό ζευγάρι από τα τμήματα χορού του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού, υπό τη διδασκαλία της Έφης Κεραμάρη.

Στην κοπή της πίτας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Δημοτικού Ωδείου παραβρέθηκαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Αθανάσιος Βελής, Πέτρος Κόνιαρης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, Λευτέρης Μαγιάκης, πρόεδροι και μέλη από τους Συλλόγους Αθμονέων, Ψαλιδίου και άλλους, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet