Ήπιαν τον καφέ τους και συζήτησαν για τις επιχειρηματικές επιτυχίες στην Κηφισιά
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ήπιαν τον καφέ τους και συζήτησαν για τις επιχειρηματικές επιτυχίες στην Κηφισιά

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας», στο Fruzaty Cafe Lunch Bar, στη Νέα Κηφισιά, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πιουν τον καφέ τους και να συζητήσουν για τις επιχειρηματικές επιτυχίες.

Οι δημιουργοί των start up εταιρειών, Χρήστος Σπαθαράκης, από την εταιρεία Ferryhopper, οι Γιώργος Μοιρώτσος και Χαράλαμπος Νίκας, από την ContactPigeon, και Θεόφιλος Βασιλειάδης, από τη Socital, μίλησαν για τη δημιουργία των εταιρικών τους σχημάτων, τις προκλήσεις που συνάντησαν, τη σημερινή πορεία της εταιρείας τους και τους μελλοντικούς τους στόχους. Μετά το τέλος της κάθε παρουσίασης υπήρξε χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό, οι οποίες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και δημιούργησαν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε επίσης και στη μεγάλη επιχειρηματική επιτυχία του kariera.gr, το οποίο δημιούργησε ο ίδιος το 1997 και το 2007 εξαγοράστηκε από την αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία CareerBuilder, δίνοντας έτσι ένα πραγματικό παράδειγμα exit μιας εταιρείας.

Στον «Ανοικτό Καφέ», εκτός από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Επιχειρηματικότητας, Ευάγγελο Αυλήτη, παρευρέθηκαν από πλευράς Δήμου ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Τοπικών Αγορών και Εργασίας, Παντελής Παπανικολόπουλος, και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Καλός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet