Στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του ιστορικού σωματείου Α.Ο. Πεύκης η Μ. Πατούλη
Αθλητισμός

Στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του ιστορικού σωματείου Α.Ο. Πεύκης η Μ. Πατούλη

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, παραβρέθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Πεύκης.

Η κ. Πατούλη ευχήθηκε καλή χρονιά στο πρόεδρο, Σταύρο Μονεμβασιώτη, τα μέλη του Δ.Σ., τους αθλητές και τις οικογένειές τους, μιλώντας παράλληλα για «το υψηλό επίπεδο αθλητισμού, την προάσπιση των αθλητικών αξιών που υπηρετούν, την προβολή και αναγνώριση του Δήμου μας στα αθλητικά δρώμενα».

Στο χαιρετισμό της δεν παρέλειψε να αναφερθεί «στα τεράστια προβλήματα σωματικής ακεραιότητας που εγκυμονούνται από την αντιαθλητική και ντροπιαστική εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, με αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου».

Η δημοτική σύμβουλος έκανε μια σύντομη αναδρομή στη θητεία της στο ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, αναφερόμενη «στο τεράστιο χρέος» που παρέλαβε -ύψους 400.000 ευρώ- «το οποίο και εξορθολόγισε πλήρως», όπως είπε, αλλά και στην «παντελή απουσία κάθε οικονομικής στήριξης ή ενίσχυσης προς το Νομικό Πρόσωπο από τη διοίκηση του Δήμου, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του σταδίου».

Επίσης, αναφέρθηκε σε όλους τους λόγους «που μπλόκαραν τις διαδημοτικές λύσεις που πρότεινε και προώθησε για το ταρτάν του γηπέδου, μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Αμαρουσίου, με ευθύνη του δημάρχου», καθώς και για «τις παράλληλες ενέργειες που ακολούθησε ως διοίκηση του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ μέχρι την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τον εξωραϊσμό του γηπέδου, ως συμβαλλόμενη, με την Περιφέρεια Αττικής».

Τέλος, η κ. Πατούλη εξήρε την άψογη συνεργασία που είχε ως πρόεδρος του ΠΕΑΠ με τον κ. Μονεμβασιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Πεύκης, αλλά και τη μέχρι σήμερα εποικοδομητική τους σχέση, με επίκεντρο δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν του «ευ αγωνίζεσθαι» στον Δήμο, τονίζοντας παράλληλα ότι θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και τις ανάγκες της καθημερινά, «όπως έκανε με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια», όπως είπε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet