Πλήθος κόσμου στη βράβευση μαθητών από την Ένωση Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στη βράβευση μαθητών από την Ένωση Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης

Στο κατάμεστο από μαθητές και γονείς Δημοτικό Θέατρο Πεύκης συνεχίστηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 ο θεσμός της βράβευσης των μαθητών των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από την Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης. Βραβεύθηκαν μαθητές που στην προηγούμενη σχολική χρονιά φοιτούσαν στις τάξεις Ε΄ Δημοτικού, Β΄ Γυμνασίου και Β΄ Λυκείου, για την επίτευξη των στόχων τους και τη διάκρισή τους σε διάφορους τομείς (αθλητισμό, τέχνες, μαθήματα, δημιουργικότητα).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός από τους μαθητές και τους γονείς, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Νικολιδάκης και Νίκος Γκαραβέλλας, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, οι πρώην πρόεδροι της Ένωσης Γονέων Λευτέρης Γιαννουλόπουλος και Διονύσης Μανιάτης, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Δημήτρης Κωνστάντος, ο πρόεδρος της ΔΕΠ, Παναγιώτης Πανταζής, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Γιώργος Τσόλας και Γιάννης Μαρμαγγιόλης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κατραμάδος, από τη Δημοτική Ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 οι Παναγιώτης Ιωάννου και Γιάννης Βακαλόπουλος, οι διευθυντές των σχολείων και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων.

Επίσης, την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018, στο Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε μια μικρή αλλά χαρούμενη γιορτή έγινε η βράβευση των μαθητών του σχολείου που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο. Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Ν. Γκαραβέλλας, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Γ. Τσόλας, η διευθύντρια και η υποδιευθύντρια του σχολείου και εκ μέρους της Ένωσης ο ο πρόεδρος και η γενική γραμματέας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet