«Καταδρομική» αποστολή στον ΟΠΑΘ για το επίμαχο λεύκωμα των Μελισσίων
Πολιτική

«Καταδρομική» αποστολή στον ΟΠΑΘ για το επίμαχο λεύκωμα των Μελισσίων

«Καταδρομική» αποστολή εκτέλεσαν δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης στον ΟΠΑΘ (ΝΠΔΔ Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης) το βράδυ της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2018, προκειμένου, όπως καταγγέλλουν, να αποτρέψουν τη… φυγάδευση του «επίμαχου» φωτογραφικού λευκώματος «100 χρόνια Μελίσσια».

Η είδηση ήρθε από νωρίς στα γραφεία του «Ε», και τελικώς επιβεβαιώθηκε μέσω των αναρτήσεων στους προσωπικούς λογαριασμούς στο facebook, των επικεφαλής της Συμπολιτείας, Νατάσσας Κοσμοπούλου και της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, Αντώνη Φειδοπιάστη.

Ειδικότερα, στην ανάρτηση της κ. Κοσμοπούλου αναφέρονται τα εξής:

«Μελίσσια κολυμβητήριο. Συμβαίνει τώρα. Η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης προσπάθησε να φυγαδεύσει παράνομα και εν κρυπτώ τα ανιστόρητα βιβλία. Κλήθηκε η Αστυνομία. Ο δήμαρχος δεν απάντησε ακόμα. Η συνέχεια αύριο».

Η ανάρτηση του κ. Φειδοπιάστη αναφέρει:

«Τελικά τους πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη!!! Αυτά που καταγγέλλουμε όλες αυτές τις μέρες για τα βιβλία που πληρώθηκαν 20.000 ευρώ, χωρίς διαδικασίες εν κρυπτώ, προσπάθησαν να τα βγάλουν τώρα από το κολυμβητήριο Μελισσίων. Η αστυνομία κλήθηκε και η διοίκηση του Δήμου κρύφτηκε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet